Bløde bakker & centrer­patroner

Vi forhandler centrerpatroner og hårde og bløde bakker til centrerpatron i forskellige modeller til erhvervsbrug. I vores sortiment finder du bl.a. 3-bakkede og 4-bakkede Taiki centrerpatroner til drejebænke, der kan bruges til henholdsvis firkantede eller runde emner. Hvis du søger nogle bestemte Taiki centrerpatroner og bløde bakker til centrerpatron, er der en god chance for, at du finder dem i vores store sortiment. Kontakt gerne vores kundeservice og hør nærmere herom.

TAIKI CENTRERPATRONER – OG BLØDE BAKKER TIL CENTRERPATRON

Du kan finde mere information om Taiki på deres hjemmeside.

bløde bakker til centerpatroner

HÅRDE & BLØDE BAKKER TIL CENTRERPATRON

Taiki centrerpatroner leveres som standard altid med et bestemt antal bakker, der anvendes til at spænde emnet fast med. Vi forhandler både bløde og hårde bakker i stål. Bakker, der er bløde, har den fordel, at de kan bearbejdes, så de passer til det konkrete emne, hvilket gør, at de kan ’løbe’ bedre end de hårde bakker.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

BESTIL DINE PRODUKTER HOS OS

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for Taiki centrerpatroner, bakker eller et helt andet produkt? Så er du altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller ringe til os på telefon 56 39 02 04 og få en uforpligtende dialog. Her kan du fortælle os om dine ønsker og behov, hvorefter vi kan rådgive dig i, hvilke produkter der vil være den bedste løsning til din virksomhed.

SERIØS SAMARBEJDSPARTNER

Vi har været i branchen siden 2005, og vi har gennem årene leveret værktøj til en lang række virksomheder i hele Danmark. Vi har stort fokus på at skabe et ærligt og troværdigt samarbejde, hvor høj kvalitet og service er nøgleordene. Tøv derfor ikke med at vælge os, hvis du ønsker en seriøs samarbejdspartner til at levere kvalitetsprodukter til din virksomhed.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os