Opspændings­værktøjer

LEAVE OPSPÆNDINGSVÆRKTØJ, OK-VISE & TOOL-BOY

Vi fører et stort udvalg af OK-VISE profilklemmer, Tool-Boy monteringsklemmer og Leave opspændingsværktøjer, der kan anvendes til forskellige emner. Opspændingsværktøjer er en god løsning, hvis du har brug for at spænde metalemner eller andre emner op til bearbejdning. Et Leave opspændingsværktøj kan bl.a. anvendes til at sikre, at der opnås ens opmålinger på en række produkter.

Læs mere om producenten Leave her.

Tool-boy og leave opspændingsværktøj

OK-VISE LAVPROFILKLEMMER

OK-VISE lavprofilklemmer er små i størrelsen, og de kan derfor nemt anvendes mellem emner uden problemer. OK-VISE profilklemmerne kan klare en spændkraft på op til 150 kN på trods af deres lille størrelse. Vi forhandler OK-VISE profilklemmer i flere forskellige størrelser og med forskellige kæbetyper. Lavprofilklemmerne kan både anvendes til store fleksible fremstillingssystemer og til enkelte maskiner.

PROFILKLEMMER MED STOR HOLDEKAPACITET

OK vise klemmer med lav profil udvider sig, når de presses ned. Samtidig holder de på effektiv vis emnerne sikkert fastspændt og forhindrer dem i at rykke sig. Med deres kompakte størrelse optager lavprofilklemmerne næsten ingen plads. Klemmerne har en stor holdekapacitet og er nemme at fastgøre med blot en enkelt bolt på ingen tid. Lavprofilklemmerne er gode til at fastspænde emner i forskellige materialer og størrelser. Fordelene ved klemmerne er den markante spændkraft og den optimale tilpasningsevne indeholdt i en enkel profilklemme af minimal størrelse. Finske OK-Vise er en del af Kytola Group, som har eksisteret siden 1906.

TOOL-BOY

Tool-Boy er et af de bedst sælgende monteringshjælpemidler i verden. Det er en monteringsklemme, der kan anvendes til værktøj med forskellige adaptere. Med Tool-Boy er du sikret et enkelt, sikkert og hurtigt skift fra en værktøjsholder til en anden. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om produkterne.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

FÅ PROFESSIONEL VEJLEDNING

Vi har samlet et stærkt team af medarbejdere, der alle har en stor viden om hele vores produktsortiment. De står derfor klar til at vejlede dig i dit valg af OK-VISE klemmer eller andre produkter, så du er sikker på, at du får de helt rette produkter. Kontakt os også gerne, hvis du ønsker at høre mere om, hvilke produkter, vi kan tilbyde dig.

BESTIL NEMT DINE VARER I DAG

Det er nemt at bestille OK-VISE lavprofilklemmer og andre produkter hos os. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Send en forespørgsel via vores kontaktformular eller ring til os på telefon 56 39 02 04 og lad os give dig et godt tilbud. Vi ser frem til at modtage din henvendelse. Tryl Værktøj er din leverandør af værktøj og maskintilbehør i hele Danmark.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os