Roterende & faste værktøjer

MT ROTERENDE VÆRKTØJ

Vi forhandler et bredt udvalg af roterende værktøj fra producenten MT, der er kendt for at producere værktøj i en meget høj kvalitet. MT fremstiller blandt andet roterende værktøjsholdere til drejemaskiner, vinkelhoveder, bearbejdningscentre, specialmaskiner og spindelenheder. Mulighederne inden for MT roterende værktøj er mange, og vi står klar til at fortælle dig om dem.

Du kan læse mere om MT her.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

KINTEK VÆRKTØJSHOLDERE

Producenten Kintek er specialiseret inden for udvikling af værktøjsholdere til maskiner. Kintek har i over 20 år udviklet værktøjsholdere til mange forskellige maskiner, herunder bl.a. drejebænke og CNC-fræsemaskiner.

Læs mere om Kintek her.

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Alle vores medarbejdere har stor viden om vores produkter, og vi rådgiver dig gerne i forbindelse med dit køb af roterende værktøjer, Kintek værktøjsholdere eller et af vores andre produkter. Vi samarbejder med en række forskellige agenturer, og vi kan derfor tilbyde en række produkter, som andre leverandører i Danmark ikke har mulighed for at tilbyde. Vi leverer vores varer til erhvervskunder i hele Danmark.

KONTAKT OS

Kontakt os gerne og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde dig inden for Kintek værktøjsholdere eller MT roterende værktøj. Fortæl os om din virksomheds behov, og lad os i fællesskab finde den helt rigtige løsning til jer. Vores lager ligger på Sjælland, men vi leverer også gerne vores varer til virksomheder i Jylland og på Fyn. Vi kan kontaktes via vores kontaktformular eller på telefon 56 39 02 04.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os