Stanglader & lademagasiner – Top Automazioni m.fl.

Med en stanglader fra Top Automazioni, X-Files og Infinity får du et værktøj, der gør det muligt at automatisere ladningen af maskiner i stedet for at gøre det med håndkraft. Du har dermed mulighed for at fylde maskinen op, hvorefter den kører automatisk. På den måde har du mulighed for at producere, når fabrikken er lukket, da stangladeren kører automatisk.

STANGLADER & LADEMAGASINER: TOP AUTOMAZIONI – X-FILES – INFINITY

En Top Automazioni stanglader adskiller sig fra andre stanglader og lademagasiner på markedet ved, at den er enklere og har færre bevægelige dele. Det betyder, at den er mere pålidelig og har en bedre holdbarhed.

Kontakt os på telefon 56 39 02 04 eller via vores kontaktformular og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

TOP AUTOMAZIONI

Er du på udkig efter en stanglader i høj kvalitet til en god pris? Så er vi din leverandør. Vi forhandler Top Automazioni stanglader og lademagasiner fra nogle af de bedste producenter på markedet. Denne producent benytter de mest avancerede teknologier i deres produkter, og derfor er du også fremtidssikret, når du køber stanglader hos os af dette mærke. Vi leverer vores produkter til virksomheder i hele Danmark til konkurrencedygtige priser.

Du kan læse mere om leverandøren her.

Top Automazioni stanglader og lademagasiner

X-FILES

  •  Velegnet til CNC med fast hoved med spindelkapacitet fra 10 til 100 mm
  •  Ingen yderligere kanalsæt kræves
  •  Selvjusterende føringskanal via HMI-skærmen
  •  Fås i 2 m, 3m, 4m & 6m bar længdekapacitet.

INFINITY

  •  velegnet til CNC langdrejere med spindel kapacitet fra 3 mm til 45 mm
  •  Ingen yderligere kanalsæt kræves
  •  Selvjusterende føringskanal via HMI-skærmen
  •  Fås i 3 m bar længdekapacitet.

ER DU INTERESSERET I ET TILBUD?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud, eller hvis du har behov for rådgivning. Vi rådgiver dig gerne i, hvilke produkter, der er den bedste løsning for din virksomhed så du ender med det bedst mulige produkt. Send en forespørgsel via vores kontaktformular eller ring til os på telefon 56 39 02 04.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar
Skriv til os

Ring til os