Maskintilbehør, hydraulisk skruestik, løftemagnet mv

Vi forhandler blandt andet Vertex maskintilbehør, hydraulisk skruestik, løftemagnet, borslibere og meget mere. I vores sortiment finder du en række tilbehør til maskiner inden for metalindustrien. Vi har over 5000 varenumre på vores lager, som vi forhandler til konkurrencedygtige priser. Vi leverer vores varer til virksomheder i hele landet. Du kan læse mere om et udvalg af vores tilbehør til maskiner herunder.

HYDRAULISK SKRUESTIK, LØFTEMAGNET M.V. – ALT I KVALITETSTILBEHØR

Har du brug for information om vores produkter? Send en forespørgsel på magnetløfter og andet tilbehør til din virksomhed via vores kontaktformular eller ring til os på 56 39 02 04.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

LØFTEMAGNET

Med en løftemagnet kan du uden problemer løfte stålplader og rør i en enkel manøvre. Vi forhandler magnetløftere i forskellige størrelser, så der er en god mulighed for, at vi kan levere løftemagneter med den ønskede løftekapacitet. Vores magnetløftere er nemme og sikre at betjene, og de kræver minimal vedligeholdelse. Magneterne findes i flere modeller, som egner sig til at løfte fx blokstål, pladestål, runde stålemner og andre jernmaterialer inden for metalindustri, byggeri og produktion.

Vi bruger primært magnetløftere produceret af Earth-Chain. Du kan læse mere om Earth-Chain her og Vertex her.

  • Høj driftssikkerhed – ingen strøm og stropper
  • Stor løftekapacitet
  • Hurtig lastning og nem losning

MAGNETLØFTER MED STOR KAPACITET OG HØJ SIKKERHED

Gør arbejdet nemt og sikkert for operatøren, uanset om der skal flyttes pladestål, blokstål eller maskindele i jernmateriale. Magnetløfterne fra Earth-Chains ELM-serie har forskellige løfteegenskaber og udformning, så de passer til specifikke opgavetyper. Magneterne er fremstillet i høj kvalitet med en kraftig magnetkraft med en sikkerhedskoefficient på 3,5. Produkterne er fremstillet som permanente magneter, der ikke kræver strømforsyning. Det mindsker sikkerhedsrisikoen og elektriske fejl og gør magneten nem at anvende. De forskellige serier omfatter fx en special sprederstang, som gør det nemt at balancere byrden under løftet. Samtidig er det sikkert og ukompliceret for en enkelt operatør at benytte magneten.

BORSLIBER

Trænger dit bor til at blive slebet? Så er en borsliber en god investering frem for at købe et helt nyt bor. Vi fører et bredt udvalg af borslibere. Der er dermed god chance for, at du kan finde en sliber, der passer til dit bor. Alle vores borslibere er i den højeste kvalitet og har en god holdbarhed. Samtidig er de nemme at betjene, så alle kan bruge dem.

Maskintilbehør og hydraulisk skruestik

HYDRAULISK SKRUESTIK

En hydraulisk skruestik anvendes til nemt og hurtigt at tilpasse spændvidden i forbindelse med bearbejdning af emner. Det er bl.a. en fordel, hvis man har behov for at spænde flere skruestikker med den samme spændkraft på én gang. Vi forhandler flere forskellige hydrauliske skruestik, der kan klare forskellige spændetryk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Send en forespørgsel via vores kontaktformular eller kontakt os telefonisk på 56 39 02 04 og få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker at få et samlet tilbud på en større mængde produkter. Vi ser frem til at modtage din henvendelse!

Sidebar
Skriv til os

Ring til os